Waarom doet mijn kind niet wat ik vraag, is niet tevreden, zeurt het maar door om zijn zin te krijgen? Hoe houd ik aandacht en tijd voor mezelf over, mijn gezin en relatie in balans? Hoe stel ik grenzen, hoe praat ik over de scheiding met mijn kinderen?

Behoorlijk irritant als je niet op 1 lijn zit met je kind. En relatiestress is wel het laatste wat we willen. Een kind begeleiden gaat over grenzen stellen, vertrouwen hebben, vrijheid en liefde geven. Dat vraagt om discipline, gezond partnerschap en aandacht.

Tijdens een 1 op 1 gesprek van 90 minuten help ik je inzicht krijgen in de dynamieken die spelen in je gezin. Meestal zijn een stuk of zes gesprekken voldoende waarin je leert wat je positief kunt veranderen.. 
 

Resultaat

In je gezin wordt weer gelachen in plaats van constant gebekvecht

Je verdiept je relatie met je partner én die met je kinderen

De band met je kinderen wordt steeds sterker ipv oppervlakkiger

Grenzen worden duidelijker aangegeven, waardoor afspraken nakomen simpel wordt

Je begrijpt de behoeftes van je ex, waardoor je ontspannen een toekomst kan vormgeven

 

Wellicht heb je nog meer vragen. Of wil je iets meer weten over hoe ik jou specifiek kan helpen een gezonde relatie met je kinderen en/of partner te krijgen. Laten we eerst even bellen, dan zien we vanzelf of er een wederzijdse klik is. Ik vertel je dan meteen iets over voorwaarden.