Back to All Events

Your Lab Winter Retraite


  • LOCATIE VENWOUDE 1 Vuurse Steeg Lage Vuursche, UT, 3749 AN Netherlands (map)

Ik onderzoek met de Your Lab deelnemers via systeemopstellingen hoe talent het beste tot zijn recht kan komen. De confrontatie met hoe je je plek in neemt ten opzichte van anderen en wat je aan je positie kan verbeteren, zorgt ervoor dat je gaat doen wat je écht wilt. 

Deze retraite staat in het teken van verstillen en vertragen. Dat levert je rust, helderheid en overzicht op. Zaken die in die snelheid van alledag verknoopt raken en in de weg zitten om nieuwe stappen te maken, kun je ontrafelen en transformeren naar kracht. Dat brengt een speelse creativiteit op gang. Je gaat ervaren dat je verbonden bent met anderen en je omgeving. Vanuit die doorleefde verbondenheid ga je de kracht van compassie en kwetsbaarheid ervaren: je hoeft niet langer op je tenen te lopen en alles in je eentje uit te zoeken. Je ontdekt hoe je krachtige relaties kunt creëren die leiden tot gezamenlijke groei.

Thema’s die in deze retraite de revue passeren zijn bijvoorbeeld: hoe geef je zinvolle betekenis in deze versnelde samenleving?; hoe kom je in een creatieve flow om groei voor jezelf en anderen te kunnen creëren? hoe kan ik angst of pijn uit het verleden transformeren? hoe ga ik verbindingen (relaties) aan die open en kwetsbaar zijn maar waar ik niet op stuk loop?

Schermafbeelding 2018-04-16 om 18.35.31.png


Alle Your Lab programma’s zijn onderzoekend. Geen kant en klare oplossingen dus, maar ervaren en ontdekken. Tijdens de retraite word je begeleid door specialisten die doorleven wat ze overdragen. De retraite vindt plaats in de bossen bij Lage Vuursche, op een prachtig landgoed. Het eten is vegetarisch en komt grotendeels uit eigen moestuin. Je kan je eigen tentje meenemen, gebruik maken van de slaapzaal of een kamer huren in een van de gebouwen op het terrein.

Trainers

Tijdens deze retraite zullen stilte, meditatie en reflectie afgewisseld worden met fysieke sessies (denk aan martial arts, improvisatie, yoga) en creatieve sessies. Alle sessies zijn ervaringsgericht. Dagelijks komen er ongeveer 3 verschillende trainers aan bod.

Kosten

Voor 5 dagen retraite, met 4 overnachtingen en alle maaltijden:
€ 650,-*
Voor studenten en oud-deelnemers:
€ 550,-*

*Deze prijs is incl. slaapplek op slaapzaal. Tegen een meerprijs boek je een eigen kamer.

Later Event: January 13
Relatie Opstelling