Back to All Events

RA*W Carreerday - Organisatie Opstellingen

  • NDSM WERF 26 Toetsenbordweg Amsterdam, NH, 1033 MZ Netherlands (map)
download-2.png

RA*W is een stichting dat zich inzet voor jonge talenten die werkzaam zijn binnen de reclame-industrie met 0 - 5 jaar werkervaring.

De career day is al jaren een vaste activiteit waarbij de individuele ontwikkeling centraal staat. Iedere editie heeft een ander thema en dit jaar is het thema: The Art of Setting Your #GOALS. Ondanks de titel is de sessie in het Nederlands. Tijdens deze dag krijgen de deelnemers verschillende workshops/talks die passen bij het thema. Tijdens deze dag wordt je meegenomen van het stellen van je doelen tot tips voor het inzetten in de praktijk.

Mijn talk is interactief want ik zet organisatie opstellingen in. Super verhelderend om te onderzoeken waar je staat ten opzichte van je carrière, het bedrijf waar je werkt, leiderschap, talent en eigenaarschap, je ambities en bekwaamheden.Earlier Event: September 29
Organisatie Opstelling
Later Event: November 3
Relatie Opstelling