“Wow, geen idee dat mijn familieverhaal nog zo'n rol speelde in mijn werk én in mijn eigen relaties.”

Je onderzoekt op een nuchtere manier de plek die je inneemt ten opzichte van bijvoorbeeld; jouw familie, gezin, werk, loopbaan, collega’s, studie, partner, bedrijf of je eigen gezondheid. Hoe verhoud je je? Onbewuste patronen die belemmerend werken, worden zichtbaar gemaakt, zodat ze beter te begrijpen en hanteerbaar zijn. Doel is dat je de verbinding met jouw kern herstelt.

Ruis eruit. Helderheid via een opstelling erin. 

Je zet concrete stappen in een 1 op 1 sessie om werk en privé op een gezonder niveau te brengen. Je échte verhaal krijg je helder onder ogen. Zo ontstaat er een nieuwe focus op wat je hebt te doen en te laten.

Weten wat je wilt, doen wat je wilt.

Vanuit die nieuwe positie ervaar je rust en duidelijkheid, en dat maakt dat je je krachtig voelt. Je weet wat je wilt, en gaat doen wat je wilt. Zo ben je een autonomer mens.

Resultaat; rust, ontspanning, kracht en focus.

Laten we eerst even bellen voor een vrijblijvende kennismaking.

Marjan de Haan-2397.jpg

Ervaringen

100% helderheidsgarantie

‘Marjan en ik werken al meer dan drie jaar samen. Door mijn samenwerking met Marjan wordt de ontwikkeling van mijn clienten vaak sterk versneld, en zij zijn zonder uitzondering altijd enorm te spreken over de input van Marjan’

Jaap Duin - Life Coach | Psycholoog

Eigenheid en doortastend

Marjan is haarscherp, en weet een diepere laag aan te spreken en zodoende nieuwe inzichten te geven en focus aan te brengen. Dit doet zij op een nuchtere, no nonsense manier en altijd zeer professioneel. 

Hylke Bonnema - Meester Opsteller en oprichter Academie voor Opstellingen

Goed groepsgevoel

‘Hele goeie reacties op je sessies afgelopen Your Lab editie! Goed gedaan!! De resultaten overtroffen elke verwachting. Opstellingen zijn een aanrader voor mensen die zich geblokkeerd voelen in welke levenskwestie dan ook.'

André Platteel - Oprichter Your Lab