Doen wat je écht wilt

Misschien herken je het: je voelt dat het tijd is voor verandering. Maar je weet nog niet precies waar je moet beginnen. Ik kan je helpen om hier meer helderheid in te krijgen. De realiteit vraagt dat je jezelf serieus neemt en doelen stelt die bij je passen. Zowel zakelijk als privé. In onze sessies laat ik je stil staan bij de feiten en confronteer ik je op een nuchtere manier met jouw échte verhaal. 

Stress eruit. Focus er in.

In onze sessies komen we er op een concrete manier achter, welke ongezonde patronen de prullenbak in kunnen. In dit proces geef ik je een duw in de rug op weg naar het doel wat je graag wilt behalen. Zowel zakelijk als privé.

Resultaat

Meer rust, energie en helderheid.

Je gaat jouw talent inzetten daar waar het tot zijn recht komt.

Meer focus op eigen verantwoordelijkheid en geluk.

Aan de slag?

Druk op onderstaande button voor een vrijblijvende bel afspraak van 15 minuten. Dan komen we er snel genoeg achter of er een wederzijdse klik is. Ik beantwoord je vragen en vertel je iets meer over de voorwaarden.

 
50e201943748338818d1917dde2611bf.jpg

Barbara Veldt - COACH / GZ psycholoog bij RAAK - 'Toen ik de opstelling deed bij Marjan, betrapte ik mijzelf op de gedachte ‘ je moet toch echt van goede huize komen om mij nog te verbazen’... ik heb nogal wat scholing, leertherapieën, supervisies en veel, heel veel coaching gehad...

Marjan is de rust zelve tijdens een opstelling. Ze heeft maar weinig woorden nodig om effect te hebben. Bij haar is het devies ‘less is more’ een heldere kracht.

De opstelling heeft me inzichten gebracht die ik niet eerder zag, vooral ten aanzien van wat ik mag teruggeven aan mijn ouders. Veel lag onder de oppervlakte en merkte ik niet op. Datgene wat ik bij me droeg maar niet van mij was kon weg. Hoe bevrijdend voelde dat!'