DOEN WAT JE ECHT WILT

Misschien herken je het: je voelt dat het tijd is voor verandering. Alleen je weet niet precies waar je moet beginnen. Ik help je om meer helderheid te krijgen. De realiteit vraagt dat je jezelf serieus neemt en doelen stelt die bij je passen. Zowel zakelijk als privé. Ik confronteer je met jouw échte verhaal en leg focus op jouw ontwikkeling. Ik geef je terug wat ik zie, hoor en voel. Je gaat je talent inzetten daar waar het in jouw leven en loopbaan tot zijn recht komt.

STRESS ERUIT FOCUS ERIN

Tijdens onze sessies kom je er op een nuchtere manier achter, welke ongezonde patronen de prullenbak in kunnen. Je zet concrete stappen naar het doel wat je wilt behalen. 

RESULTAAT

Rust en helderheid rondom jouw autonomie. Wat wil ik, wat doe ik.

Focus op nieuwe mogelijkheden en gedrag.

Grotere verbinding met jezelf omdat je jouw plek inneemt.

AAN DE SLAG?

Druk op onderstaande button voor een vrijblijvend gesprek van 15 minuten. Dan komen we er snel genoeg achter of er een wederzijdse klik is. Ik beantwoord je vragen en vertel je iets meer over de voorwaarden.

 
IMG_3150.jpg

Barbara Veldt - COACH / GZ psycholoog bij RAAK - 'Toen ik de opstelling deed bij Marjan, betrapte ik mijzelf op de gedachte ‘ je moet toch echt van goede huize komen om mij nog te verbazen’... ik heb nogal wat scholing, leertherapieën, supervisies en veel, heel veel coaching gehad...

Marjan is de rust zelve tijdens een opstelling. Ze heeft maar weinig woorden nodig om effect te hebben. Bij haar is het devies ‘less is more’ een heldere kracht.

De opstelling heeft me inzichten gebracht die ik niet eerder zag, vooral ten aanzien van wat ik mag teruggeven aan mijn ouders. Veel lag onder de oppervlakte en merkte ik niet op. Datgene wat ik bij me droeg maar niet van mij was kon weg. Hoe bevrijdend voelde dat!'