IMG_2240.jpg

Ik werk samen met coaches, trainers, therapeuten en psychologen. Ik ben verbonden als coach/trainer bij Your Lab en GIngermood en als trainer/opleider systemisch coachen bij de NLP Academie.

 OPLEIDINGEN: Ik ben NLP Master Practitioner Coach via NTI NLP, en Professioneel Systeemopsteller via Academie voor Opstellingen en verdiep nu mijn kennis via Daan van Kampenhout. Ik volgde leertrajecten bij Phoenix Opleidingen & ITIP, en studeerde psychotherapie bij PPCH.

ACHTERGROND: Ik ben visueel ingesteld, denk in metaforen, doorzie stramienen en gelaagdheden. Ik ben baccalaureus aan Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, en heb een loopbaan als magazine art director en illustrator.

Meer over Marjan

Molenpad 15 •  Amsterdam Centrum  • marjan@marjandehaan.nl  •  06 21 587 012  •

 

Mijn werkplek is in Amsterdam. Ik ben aangesloten bij Praktijk aan het Molenpad. Het gebouw bevindt zich op de hoek van de Prinsengracht en het Molenpad, op de halve eerste verdieping aan de achterzijde. Bij binnenkomst; neem de trap naar de eerste verdieping en ga daar door de eerste deur rechts. 

De locatie ligt op respectievelijk 2 en 5 minuten lopen van de Leidsestraat en het Leidseplein. In de directe omgeving van het Leidseplein stoppen diverse trams en bussen zie het dienstrooster. Parkeren is in de regel mogelijk onder het Byzantium Stadhouderskade / Leidseplein).

 

De studio ruimtes

IMG_3731.jpg
IMG_3900.jpg
ruimte5_a.jpg
Schermafbeelding 2019-01-15 om 17.23.59.png
IMG_3898.jpg