Marjan

  • Waar ik intens van kan genieten, is wanneer iemand vol in zijn autonomie staat, doet wat ie wilt, en zich daardoor prima voelt. Dat gaat niet altijd vanzelf, daar is moed en kwetsbaarheid voor nodig en de wil om oud in te ruilen voor nieuw. Ik zie mensen hun weerstand overwinnen en hun drijfveren aanjagen. Gedurfd vind ik het iedere keer maar weer als iemand vol aan de gang gaat met de nog onbekende en vrijere versie van zichzelf.

  • Ik werk samen met coaches, trainers, therapeuten en psychologen. Als coach en trainer ben ik verbonden aan Your Lab en GIngermood. Als opleider systemisch coachen leer ik hoe je opstellingen werk toe past en inzet. Ondertussen ben ik ruim 800 opstellingen en coachingsessies verder…

  • Ik behaalde mijn NLP Master Practitioner bij NTI NLP, en werd Professioneel Systeemopsteller via de Academie voor Opstellingen. Ik volgde leertrajecten bij Phoenix Opleidingen & ITIP, en studeerde psychotherapie bij PPCH. Momenteel verdiep ik mijn kennis via collega’s zoals Els van Steijn en Daan van Kampenhout.

  • Bovendien ben ik visueel ingesteld, ik denk in plaatjes en in metaforen. Ik doorzie stramienen en gelaagdheden. Eerst studeerde ik af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten en had ik een succesvolle loopbaan als art director en illustrator. Meer over Marjan

Locatie en studioruimtes Molenpad

Mijn werkplek is in Amsterdam centrum op Molenpad 15b. Vanuit daar ben ik aangesloten bij Praktijk aan het Molenpad. Het gebouw bevindt zich op de hoek van de Prinsengracht en het Molenpad. Bij binnenkomst; neem de trap naar de eerste verdieping en ga daar door de eerste deur rechts. De locatie ligt op respectievelijk 2 en 5 minuten lopen van de Leidsestraat en het Leidseplein. In de directe omgeving van het Leidseplein stoppen diverse trams en bussen. Parkeren is altijd mogelijk onder het Byzantium Stadhouderskade / Leidseplein).

IMG_3731.jpg
IMG_3900.jpg
ruimte5_a.jpg
Schermafbeelding 2019-01-15 om 17.23.59.png
IMG_3898.jpg
IMG_4713.jpg