Marjan

  • Ik ben een inspirator, sparringpartner en vertrouwenspersoon. Ik werk nuchter, heb oog voor dynamiek tussen hart, hoofd en de wil van een persoon. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring en ben ruim 1200 coaching trajecten en opstellingen verder.

  • Als coach en trainer ben ik verbonden aan Your Lab en GIngermood. Als Opleider Systemisch Coachen leer ik hoe je de basis van systemisch werk toepast en inzet. Ik werk samen met coaches, trainers, therapeuten en psychologen.

  • Mijn NLP Master Practitioner behaalde ik bij NTI NLP, en mijn basis als Professioneel Systeemopsteller ligt bij de Academie voor Opstellingen. Ik volgde diverse leertrajecten en TA bij Phoenix Opleidingen & ITIP, en studeerde psychotherapie.

  • Ik ben visueel ingesteld en doorzie stramienen en gelaagdheden. Ik ben afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en had een succesvolle loopbaan als art director en illustrator.

Locatie en studioruimtes Molenpad

Mijn werkplek is in Amsterdam centrum op Molenpad 15b. Vanuit daar ben ik aangesloten bij Praktijk aan het Molenpad. Het gebouw bevindt zich op de hoek van de Prinsengracht en het Molenpad. Bij binnenkomst; neem de trap naar de eerste verdieping en ga daar door de eerste deur rechts. De locatie ligt op respectievelijk 2 en 5 minuten lopen van de Leidsestraat en het Leidseplein. In de directe omgeving van het Leidseplein stoppen diverse trams en bussen. Parkeren is altijd mogelijk onder het Byzantium Stadhouderskade / Leidseplein).

IMG_3731.jpg
IMG_3900.jpg
ruimte5_a.jpg
Schermafbeelding 2019-01-15 om 17.23.59.png
IMG_3898.jpg
IMG_4713.jpg